2017-10-28 09:12:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Tisztázza a félreértést!

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Skorpió jegyében álló bolygók arra késztetik, hogy felderítse a dolgok hátterét, és kiszimatolja, amit mások titkolni próbálnak ön elől… Remélhetőleg azért nem kell senkiben sem csalódnia!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma találkozhat valakivel, aki idővel nagyon fontos lesz az ön számára. Menjen társaságba, mert sok mindent megtudhat a többiekről, és örülhet, ha beszélgethet velük. Kapcsolatai elmélyülnek, és szenvedélyek is kialakulhatnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehetőleg ne végezzen megerőltető munkát, vonuljon vissza, és gondolkodjon el a céljairól, amit mindenképpen meg kellene valósítania. Most nem esik jól mások közeledése, egy kis egyedüllétre lenne szüksége.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sok meghívást kap mára, mindegyik program izgalmasnak ígérkezik. Vigyázzon, csak annyi pénzt vigyen magával, ami a legszükségesebb, mert a Hold ma többletkiadásra csábítja. Élvezze a kényelmet, lustálkodjon, pihenjen!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Tele lesz energiával, ám kissé feszült is lehet a hangulata. Ha az energiáit vitatkozás helyett a feladataira összpontosítja, akkor most bármit elérhet. Ha változtatni szeretne az otthonán, ma remek újítások juthatnak az eszébe.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bár sok programot szervezett mára, ne hagyja, hogy a többiek sürgessék, inkább kérje meg a családtagjait, hogy segítsenek be egy kicsit önnek a házimunkába. Az anyagiakkal ön is vigyázzon, ha nem vigyáz az értékeire, jelentős kár érheti.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A baráti kapcsolatai adják ma a legtöbb örömet önnek. Egy rég nem látott ismerőse is jelentkezhet, jó lesz felidézni a közös emlékeket. A párja kicsit féltékeny lehet, pedig semmi oka nincs rá. Vigyázzon, valaki hátsó szándékkal közeledik önhöz...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Már három bolygó is a Skorpió jegyében áll, ez nagyon jókedvűvé teszi. Ossza meg másokkal is örömét, menjen társaságba. Ha ön egyedülálló, most van itt az ideje az ismerkedésnek!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fogytán van az energiája, gazdálkodjon vele ügyesen, és gondolja meg, hogy milyen programokra mond igent. Most ne engedjen a párja unszolásának, ha nincs kedve valamihez, maradjon inkább otthon. Ellenkező esetben vitával végződhet a nap.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Családi konfliktus zavarja meg a hétvégi pihenést. Bár valóban önnek van igaza, most ne erre koncentráljon, inkább minél előbb próbálja meg elsimítani a problémát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy összejövetelen, ahol a tágabb rokonság tagjai is jelen vannak, fontos kérdések kerülnek terítékre. Ne tétovázzon, mondja meg nyíltan, amit gondol. Most szükség van arra, hogy felvállalja a konfliktust.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok öröm, de sok bosszúság és frusztráció is érheti; a párkapcsolatában a féltékenység okozhat konfliktust. Sokat voltak mostanában egymástól távol, ez lehet az oka a bizalmatlanságnak. Tisztázzák a félreértést!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: